logo
hrrps://www.ijs.si


Dobrodošli!

Spoštovani udeleženci tečajev in predavatelji!
Z nami boste preživeli kar nekaj časa in naša želja je, da vam omogočimo čimbolj prijetno in udobno bivanje. Na tej strani smo poskušali zajeti vse koristne informacije o našem izobraževalnem centru, ki jih boste morda potrebovali. Več informacij o mestu Ljubljana pa vam je na voljo v brošurah in turističnih prospektih, ki so na razpolago v tajništvu izobraževalnega centra.

pogled na ICJT


Vstop v Reaktorski center

Vsak udeleženec dobi osebno priponko, ki omogoča prost vstop v Reaktorski center. Prosimo, da upoštevate navodila varnostnikov.

Naš naslov za pošto:

Institut Jožef Stefan
Jamova 39
1001 Ljubljana
Slovenija
tel:   (01) 588 52 98
fax:  (01) 588 53 76
mail: icjt@ijs.si

Prevoz ICJT - Ljubljana center

Mestni avtobus št. 21 (vozni red) ustavi na glavni cesti južno od Reaktorskega centra in vozi do centra mesta v nasprotni smeri.
Da ne bo panike: v Črnučah, predmestju severno od reke Save, naredi velik ovinek do skladišča Slovenijalesa, skoraj pol poti do Reaktorskega centra in se nato vrne nazaj na glavno cesto. Na koncu vas bo zagotovo pripeljal do ICJT oz. do centra mesta.

Tloris stavbe

Stavba ICJT pritilčje tloris SLO

tloris - pritilčje

Stavba ICJT klet tloris SLO

tloris - klet

Restavracija

Samopostrežna restavracija je odprta od 10.30 do 13.00 vsak delavnik. Vsak dan so na voljo do trije meniji toplega obroka. Restavracija je založena tudi z različnimi vrstami solat, s siri, jogurti, brezalkoholnimi pijačami, sladkarijami, pecivom, ipd. Obrok plačate na koncu linije. V primeru posebnih želja glede prehrane (vegetarijanska, itd.) se lahko dogovorite s kuharjem, ki vam bo z veseljem ustregel.

Telefoni

  • Centrala Instituta: (01) 477 39 00
  • Centrala Reaktorskega centra: (01) 588 54 50
  • Telefonske številke osebja ICJT
  • Zadnje štiri številke so tudi interne številke za klic znotraj ICJT

Če potrebujete našo pomoč ...

Med delovnim časom pokličite v tajništvo na številko (01) 588 52 98.
Pomagali vam bomo po svojih najboljših močeh.

Prva pomoč

Prvo pomoč vam nudijo v centru Ljubljane na Bohoričevi ulici, t.j. na severni strani Kliničnega centra. Najbližji zdravnik je v Zdravstvenem domu Črnuče.

Številka za klic v sili

Želimo, da je ne bi bilo treba uporabiti, vseeno pa jo ponovimo: 112

Mobilni telefoni

Prosimo vas, da izključite svoje mobilne telefone, medtem ko ste v predavalnici, saj je zvonjenje zelo moteče za ostale slušatelje in predavatelje.

Čajna kuhinja

Ob avli je čajna kuhinja, ki vam je na razpolago. Kadarkoli si lahko skuhate kavo ali čaj. Uporabljate lahko tudi hladilnik, vendar morate označiti svoje stvari, da jih ne bi uporabil kdo drug. Prosimo, da posodo po uporabi zložite v pomivalni stroj in počistite čajno kuhinjo za seboj!

Avtomat za tople napitke

Avtomat za tople napitke, ki se nahaja v glavni avli, deluje tako na žetone kot na denar. Dodatne žetone lahko dobite v tajništvu. Cena žetona (napitka) je 0,40 €.

Sanitarije

Stranišča so v glavni avli, v kleti in pred restavracijo.

Dostop do Interneta

Za podatke o brezžični povezavi se oglasite v tajništvu.

Zaščita pred računalniškimi virusi

Prosimo, da nam pomagate obdržati naše računalnike neokužene z virusi.